Po dobu přechodu můžete mít přístup i ke staré administraci, ale doporučujeme co nejdříve přejít na nové rozhraní. Staré rozhraní bude postupně ukončeno. Přístup do staré administrace mají pouze uživatelé s rolí Admin.